06 15 90 13 05

sandra@workyourlight.nl

Zoeken

Eindelijk doen wat je altijd al wilde, zonder jezelf in de weg te zitten!

Online traject Work Your Mindset

Toen je nog jong was had je zoveel ideeën en dromen over wat je zou doen met je leven. Een rijke fantasie over alles wat je wil bereiken. Naar mate je ouder wordt, merk je dat er steeds minder terecht komt van al die dromen en doelen. Het leven voelt een beetje als een sleur, steeds maar dezelfde dingen doen. Stiekem weet je wel dat dit niet is wat je gelukkig maakt, maar die stap zetten om te veranderen is ook eng. Je wilt wel iets anders, maar die stem in je hoofd zegt van alles om je van gedachten te veranderen. In het online traject Work Your Mindset gaan we in kaart brengen welke overtuigingen dat stemmetje inzet en deze veranderen.

Verander je overtuigingen, laat los wat je niet meer nodig hebt

Heb je het idee dat je jezelf in de weg zit? Er is nog zoveel dat je wilt gaan doen, maar zodra het puntje bij paaltje komt heb jij jezelf al omgepraat. Vind je jezelf niet goed genoeg of denk je dat je het simpelweg niet kunt. Misschien hoorde je thuis altijd al dat het gewoon zo hoort of dat jullie gewoon niet anders zijn. Gaandeweg in ons leven pikken we allerlei gedachten en ideeën op, die kunnen veranderen in een overtuiging over onzelf.

Leer die overtuigen los te laten en verander daarmee hoe jij naar het leven kijkt. Hoe je omgaat met de dingen die op je pad komen. Zodat je keuzes gaat maken die jou een leuk leven opleveren.

Praktische informatie

Wil jij ook...

Dan help ik jou graag verder om deze transformatie te realiseren. Stap voor stap gaan we samen aan de slag om jouw mindset te veranderen. Naast de begeleiding die je tijdens dit proces krijgt, geef ik je ook diverse tools om je te helpen deze veranderingen door te zetten.

En wie wilt graag jou helpen?

Wie zit er aan de andere kant van de lijn? Hallo, ik ben Sandra! Holistisch therapeut van beroep en inmiddels ook een aardige ervaringsdeskundige op het gebied van het veranderen van mijn mindset. Het is écht mogelijk om je leven anders vorm te gaan geven, door anders naar jezelf leren kijken.

In de loop van de jaren heb ik van alles meegemaakt, wat heeft bijgedragen aan beperkende overtuigingen die ik over mezelf had meegenomen. Die ik ben gaan geloven en daarmee ook steeds meer voor mezelf ging bevestigen. Lekker stukje confirmation bias die ik aan het toepassen was op mijn eigen beeld van mezelf.

Met behulp van holistische therapie heb ik deze overtuigingen stuk voor stuk kunnen aankijken. Inmiddels heb ik een hoop los kunnen laten en is mijn beeld van mezelf heel anders. Daarmee ook hoe ik naar de wereld kijk. Ik heb zelfs mijn hele leven durven omgooien en dat is ook de reden dat jij nu deze tekst kunt lezen!

Holistisch therapeut Sandra Luikens

Ready to work your mindset

In dit online traject gaan we 1-op-1 aan de slag met jouw beperkende overtuigingen, om te zorgen dat jij een leuk leven hebt en houdt. Dat je de dingen durft te doen die jou gelukkig maken. Zonder dat je jezelf op voorhand al tegenhoudt, door wat voor overtuiging dan ook. Die heb je niet meer nodig!