06 15 90 13 05

sandra@workyourlight.nl

Zoek

Sandra

Holistisch therapeut

Hi! Ik ben Sandra, een 32-jarige die na ruim 13 jaar in Gelderland te hebben gewoond, weer terug is bij haar roots in Noord-Holland. Vanuit een groot verlangen om mensen te helpen thuis te komen bij zichzelf ben ik als holistisch therapeut Work Your Light begonnen. Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe het is om heel ver van jezelf af te staan en door de dagelijkse moties te gaan zonder het gevoel te hebben dat je op je plek bent. Het verlangen voelen naar verandering, maar niet goed wetende hoe je dat bereikt.

Als je de mensen die dichtbij mij staan vraagt wat voor persoon ik ben, dan zal daar eigenlijk altijd wel het antwoord op komen dat ik behulpzaam, zachtaardig en zorgzaam ben. Deze eigenschappen voedden ook al heel lang het verlangen om andere mensen te helpen. Hoewel ik lange tijd niet wist hoe ik dat in een jasje kon gieten die ook bij mij zou passen, kwam daar eind 2020 een antwoord op; de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa opleidingen.

In de loop van de jaren was ik al steeds meer bekend aan het raken met alternatieve geneeswijzen en op het moment dat ik deze opleiding zag was het alsof alles in mij JA riep. Vanwege alle onzekerheid die overheerste in de hele wereld duurde het even voordat ik daadwerkelijk de stap zette. Inmiddels ben ik ingewijd tot Reiki Master en heb ik in december 2022 mijn diploma tot Holistisch Therapeut ontvangen.

Dit alles heeft mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling gezet en ben ik zelf ook steeds meer thuis aan het komen bij mijzelf. Beetje bij beetje pel ik de lagen af die mij gevormd hebben tot wie ik ben, om uit te komen tot de kern van mezelf. Het is een bijzondere ervaring die ik iedereen gun.

Het leven kan altijd anders

Eind 2022 heb ik mijn leven compleet omgegooid. Inmiddels woon ik weer in het huis waar ik ben opgegroeid, in plaats van een appartement in Arnhem. Mijn baan opgezegd om mij volledig te kunnen richten op mijn eigen praktijk. Het klinkt zo makkelijk als ik het neerzet, maar ik heb het een lange tijd doodeng gevonden!

Juist tijdens mijn weg naar het afronden van mijn opleiding, ben ik mezelf meerdere keren tegengekomen. Ik zat zó vast in mijn oude denkpatronen en zag er geen weg uit. Door alles wat ik geleerd heb, de begeleiding die ik heb gekregen en door in mezelf te investeren heb ik de knop om kunnen zetten.

Het is een vrij radicale verandering geweest, maar dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn. Soms kan een kleine aanpassing al grote gevolgen hebben voor je hele systeem. Opeens verdwijnt dan die pijn in de onderrug of loop je zonder hoofdpijn rond. Durf je te geloven dat je wél de dingen kunt doen waar je zo naar verlangt. Of is het een stuk makkelijker om je niet meer zo veel aan te trekken van de meningen van andere mensen.

Voor mij is het een omarming geweest van een gevoel van vrijheid. Met minder oordelen naar mezelf kunnen kijken. En bevalt iets niet? Dan kan het leven altijd anders.

Je bent nooit uitgeleerd

Na 2 jaar heb ik de opleiding tot Holistisch Therapeut afgerond, maar onder het mom van je bent nooit uitgeleerd blijf ik niet stilzitten! Tijdens de opleiding ben ik met veel verschillende methodes en technieken in aanraking gekomen. Er is nog genoeg waar ik me in wil verdiepen, dus houdt ook zeker mijn aanbod in de gaten, want ik verwacht dat er nog genoeg leuke dingen aan gaan komen.

Mezelf leer ik ook steeds beter kennen en persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Juist om jullie ook goed te kunnen helpen! Ik verdiep mezelf graag in allerlei onderwerpen. Zo vind ik Human Design ook een zeer interessant onderwerp en vielen er een hoop kwartjes in mijn eigen design. Zo heb ik geleerd dat ik een Projector ben; iemand die met inzichten komt, die ziet wat er bij een ander speelt en daar aandacht aan geven. 

Amethist

Wil je met mij aan de slag?