06 15 90 13 05

sandra@workyourlight.nl

Zoeken

Even helemaal tot rust komen

Ontspanningsbehandeling

Je hebt een druk leven waarin veel van je wordt gevraagd. Iedere dag heb je van alles te doen en even écht ontspannen is er niet bij. ‘s Avonds lig je in bed te piekeren over alles wat er nog op je to-do lijst staat. Het is moeilijk om alles los te laten en om tot rust te komen. Maak dan nu bewust de keuze om met een ontspanningsbehandeling 75 minuten helemaal voor jezelf te nemen. Met behulp van klankschalen, Reiki en windgong help ik jou om compleet tot rust te komen. Weg met het gejaagde gevoel en ‘s avonds weer heerlijk slapen!

Ontspanning is nodig om te blijven genieten van het leven

Je verwacht veel van jezelf en het leven. Om alles te kunnen blijven doen wat je wilt doen, is rust nemen ontzettend belangrijk. Doe je dat niet? Dan kun je steeds meer vage klachten krijgen. Denk aan hoofdpijn, een vol gevoel in je hoofd, brainfog. Maar ook een zwaar gevoel, moeite om je emoties te reguleren of negatieve gedachten die de overhand kunnen krijgen. Op zichzelf lijkt het wel mee te vallen, maar een stressvol leven gaat zijn tol eisen.

Zet jezelf op de eerste plaats, juist zodat je kunt blijven doen wat jij belangrijk vindt. Om te blijven genieten van het leven. Een ontspanningsbehandeling kan jou hier bij helpen. In deze 75 minuten help ik je om alles even helemaal los te laten. Niet meer denken aan alles wat er speelt, maar juist even de focus op jou en je helemaal overgeven aan de ontspanning.

De beste tijd voor ontspanning is het moment dat je er geen tijd voor hebt.

Hoe verloopt de ontspanningsbehandeling?

Binnenkomst

Wanneer je de praktijk binnenkomt, nemen we eerst even de tijd om te landen in de ruimte. Je mag dan alvast je schoenen uitdoen. Ik zal je dan nog door de behandeling heen praten, dus je hoeft zeker niet alles te onthouden wat hier staat!

Vervolgens kun je plaatsnemen op de behandeltafel, waarbij je lekker je kleren aan mag houden. Trek dus iets comfortabels aan, waarin je prettig kunt liggen. Eventueel kun je een fijn, warm kleedje over je heen krijgen en gaan we beginnen aan de ontspanningsbehandeling.

Klankschalen

De behandeling start met een klankschaal die op verschillende manieren ingezet wordt. De intentie van de klankschaal is dat deze helpt om alle onrust, stress en blokkades los trilt.

Op een gegeven moment zal ik de klankschaal op je lichaam plaatsen, om zo een klankschaalmassage te geven. Een heel prettig onderdeel van de ontspanningsbehandeling, want je voelt de trilling van de klankschaal in je lichaam. Dit helpt bij het vinden van die ontspanning waarvoor je bent lansgekomen!

Het laatste onderdeel van de klankschalen, is een klein klankschalenconcert. Hiervoor staan verschillende klankschalen in de ruimte, welke ik een voor een zachtjes zal aanslaan.

Reiki

Vervolgens zal ik overgaan op het Reiki gedeelte van deze behandeling. Met de intentie om jou rust te geven in je hoofd en de rest van je lichaam.

koshi

Het laatste deel van de behandeling wordt gedaan met de Koshi! Dit is een windgong die een hele zachte melodie geeft. De intentie hiervoor is dat de rust en ontspanning mag groeien.

Afronding

De ontspanningsbehandeling sluiten we af met een energetische afstrijking. Daarna is het tijd om weer even rustig bij te komen met een kopje thee of glas water. Dit is het moment dat we de behandeling even nabespreken, waarna je lekker ontspannen weer naar huis gaat. 

Behandeltafel

Klankmassage

Wat doet een klankschalenmassage?

Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, waardoor we sterk reageren op de trilling van de klankschalen. Dit zorgt ervoor dat je in een diepe ontspanning raakt. Het kan ook gebeuren dat je tijdens de behandeling slaperig wordt, dit mag er dan ook gewoon zijn.

Voor wie is een klankschalenmassage geschikt?

Het is voor iedereen geschikt, met uitzondering van mensen met een pacemaker of andere in het lichaam geplaatste medische instrumenten, zwangere vrouwen of mensen met epilepsie. Wanneer je twijfelt kun je altijd even contact opnemen om dit te bespreken.

Ben jij toe aan een moment voor jezelf om even helemaal tot rust te komen? Wil jij graag ‘JA’ zeggen tegen jezelf?

De kosten van een ontspanningsbehandeling zijn €77,- inclusief btw.

Wie komt je ontspanning geven?

Hi, ik ben Sandra en tijdens mijn opleiding tot Holistisch Therapeut heb ik de technieken in deze behandeling geleerd. De combinatie van klankschalen, Reiki en windgong was zo’n fijne ervaring dat ik deze met veel liefde als losse behandeling in mijn aanbod heb opgenomen.

Rondlopen met stress kan zo slopend zijn voor je hele systeem en het kan heel moeilijk zijn om dat los te laten. Dat bouwt zich op totdat je er zelfs fysieke klachten aan kunt overhouden. Zo heb ik zelf bijna een jaar thuis gezeten met chronische hoofdpijn, simpelweg omdat ik zó gestrest was. Dat gun ik niemand!

Daarom vind ik dit ook zo’n mooie behandeling om aan te bieden. Mensen even de rust en stilte op te laten zoeken, helemaal in je lichaam te zakken en volledig tot rust komen. Dat is een belangrijk onderdeel van een leven met minder stress. Iets wat ik dus op een vrij harde manier heb mogen leren.

Holistisch therapeut Sandra Luikens

De rust opzoeken

Dus ben je er wel aan toe om de rust op te zoeken? Even een momentje helemaal voor jezelf waarin ik je help om de ontspanning te vinden? Dan is deze ontspanningsbehandeling een mooi cadeau aan jezelf!