06 15 90 13 05

sandra@workyourlight.nl

Zoek

Jouw helpende hand om weer thuis te komen bij jezelf

De rust in jezelf heb je al een lange tijd niet meer gevuld. Je hoofd loopt over met alles wat je moet doen. Je staat altijd maar klaar voor iedereen om je heen en verliest jezelf steeds meer uit het zicht. Het kan heel lastig zijn om uit deze spiraal te komen, maar weet dat er niks mis is met hulp vragen. Om tijd voor jezelf te blokken en voor jezelf te kiezen. Wil je daar graag wat hulp bij krijgen?

Online traject Work Your Mindset

Zit je jezelf vaak in de weg met dat stemmetje in je hoofd? Zegt die dingen als je dat je het toch niet zou kunnen of dat je niet goed genoeg bent? Meld je dan aan voor het online traject Work Your Mindset, waarin ik jou help om die overtuigingen los te laten. In dit traject van in totaal 6 sessies gaan we aan de slag met jouw overtuigingen. Je krijgt in hierin de tools om te zorgen voor een blijvende verandering.

1-op-1 traject holistische therapie

Ben je er klaar voor om jezelf weer op de eerste plaats te zetten? Want dat is precies wat we gaan doen in een traject holistische therapie. We beginnen met een intakegesprek waar we samen jouw verlangen onder woorden gaan brengen. In de sessies die daarop volgen ga je leren om weer te luisteren naar jouw gevoel en daarop leren vertrouwen.

Ontspannen met klankschalen

Neem een moment voor jezelf om even helemaal tot rust te komen. Met behulp van klankschalen worden al je zorgen losgetrild, kom je in een diepe ontspanning en ga je weer uitgerust naar huis.

Tijd voor jezelf met Reiki

Altijd al benieuwd geweest naar wat een energetische behandeling voor jou kan betekenen? Dan is een losse Reiki behandeling een mooie optie. Tijdens deze behandeling krijg je exact wat je op dat moment nodig hebt; niet meer, niet minder. Het brengt je rust en ontspanning, terwijl het tegelijkertijd het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleert.