06 15 90 13 05

sandra@workyourlight.nl

Zoek

Rust, balans en het zelfhelend vermogen stimuleren

Reiki behandeling

Benieuwd naar wat een Reiki behandeling voor jou kan doen? Hiervoor kun je bij Work Your Light gebruik maken van drie opties: een behandeling op afstand, fysiek in mijn praktijk in Hippolytushoef of bij jou thuis als je in de kop van Noord-Holland woont of het westen van Friesland!

De losse behandelingen kun je inzetten op het moment dat je even een boost kunt gebruiken. Het kan bijvoorbeeld heel fijn zijn op het moment dat je last hebt van vermoeidheid, hoofdpijn of het gevoel dat je uit balans bent. Met een Reiki behandeling activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

We hebben allemaal het vermogen om onszelf te genezen. Weet dat je elke dag opnieuw geliefd bent, dat je liefde bent en dat je de mogelijkheid hebt om lief te hebben

Behandeltafel Reiki behandeling

Wat houdt een Reiki behandeling in?

Reiki is een eeuwenoude Japanse methode om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het is een holistische behandelmethode, wat betekent dat het door werkt op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Wanneer er een blokkade of onbalans op een van deze lagen aanwezig is, kan deze met behulp van Reiki verholpen worden.  

Hoe verloopt een fysieke behandeling?

Vooraf hebben we samen jouw hulpvraag in kaart gebracht, hetgeen waar je graag Reiki op wilt ontvangen. Ik zal je uitleggen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Wanneer je naar mijn praktijk komt, ga je lekker op de behandeltafel liggen. Zijn we bij jou thuis? Dan kun je op de stoel blijven zitten. Vervolgens ga ik mij op jou afstemmen en zal ik door middel van handopleggingen de Reiki energie aan jou doorgeven.

Hoe verloopt een Reiki behandeling op afstand?

Na het inplannen van de behandeling bespreken we waarvoor je graag de Reiki energie wilt ontvangen. Vervolgens zal ik op het afgesproken moment verbinding met jou maken, door middel van de Reiki symbolen en een recente foto van jou. Op afstand stuur ik dan de energie naar jou toe, met een intentie die past bij jouw hulpvraag. Naderhand hebben we nog contact om de behandeling te bespreken.

Afstandsbehandeling

Een Reiki behandeling op afstand biedt de mogelijkheid om ongeacht de afstand of het tijdsverschil deze mooie energie te ontvangen.

Stoelbehandeling

Een laagdrempelige manier om Reiki te ontvangen is middels een stoelbehandeling. Dit is een volledige behandeling.

Tafelbehandeling

Wil je volledig kunnen ontspannen en je overgeven aan alles wat komt? Dan is een tafelbehandeling een mooie keuze. Hierbij lig je op de behandeltafel.

De Reiki Master voor jou?

Hi, ik ben Sandra en heb in april 2022 mijn Reiki Master inwijding mogen ontvangen. Naast dat ik deze mooie energie toepas in mijn trajecten, bied ik dit ook aan als losse behandeling. Het is een prachtige manier om mensen te helpen zich weer in balans te laten voelen.

Reiki behandeling

Een Reiki behandeling kun je toepassen op veel verschillende hulpvragen. Vanuit mijn praktijk bied ik hier losse behandelingen voor aan. Dit kan op afstand, als mijn ruimte in Hippolytushoef toch iets te ver blijkt te zijn.

Anders ben je van harte welkom om op de behandeltafel in mijn praktijkruimte te komen liggen. Minder mobiel, maar woon je wel in de omgeving van Den Oever? Dan kan ik ook bij jou thuis langskomen voor een stoelbehandeling!